Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha nCore meghívót annyira...

Ha nCore meghívót annyira nehéz szerezni akkor miért van az, hogy szinte mindenkinek van?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy 1000 pont kell ahhoz, hogy valaki meghívót tudjon küldeni, vagy prémium tagság. Ehhez képest szinte minden ismerősöm nCoreozik, meg úgy általába sokaktól hallom, hogy van nCore-juk, meghívót meg mindenkinek nagyon nehezére esik küldeni.
2015. dec. 6. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
az ismerőseidnek esik nehezükre? Jól értelmezem?
2015. dec. 6. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem bíznak meg benned, hogy küldjenek, sajnos ez a helyzet.
2015. dec. 6. 20:25
 3/13 A kérdező kommentje:
igen
2015. dec. 6. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Husvetkor pl. premium nelkul, 50 pontert kuldhettel 1 ismerosodnek. Neha szoktak lenni ilyen aprosagok.
2015. dec. 6. 20:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokan regisztráltak amikor még lehetett, többek között én is.

Sokakat meghívtak a már bent lévő tagok.

Ez a legnagyobb és legnépszerűbb oldal, és mivel a meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjáért, senki nem kockáztatja a regisztrációját egy huszadik ismerősért.

ha ismerősöd/barátod nem akar meghívni, akkor valószínűleg nem bízik benned.

6/13 A kérdező kommentje:
Semennyire se megbízhatóbbak mint én...na de mindegy is, ez már úgy is elérhetetlen számomra :D
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Többet ér nekem több éves accountom mint, hogy elbukjam valami "barát" miatt akinek tanya nete van és olyanról mint seed kötelezettség még életében nem hallott.
2015. dec. 6. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

10 emberrel megosztható minden account, bizonyos szabályok tartása mellett. Az, hogy sokan használják nem biztos hogy saját hozzáféréssel, hanem máséval.

Az, hogy 650 ezer+ tag van, viszont kiemelkedő így is.

2015. dec. 6. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én bent vagyok az nCore-on, de nekem személy szerint nem tetszik, hogy mindenki ott tömörül. Szép az az 500ezer felhasználó, meg a fene tudja mennyi torrent, de ha valamilyen okból elérhetetlenné válnak az nCore szerverei (hiba, támadás), akkor annyira már nem előnyös ez a centralizáltság.

Használjátok a kisebb oldalakat is, legyen élet azokon is.

2015. dec. 6. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy trackert nem lehet "megölni", hiszen az csak a torrenteket és adatbázist tárolja, pár száz megányi vagy pár giga adat. Bármilyen elérhetetlenség esetén egy utolsó backup-ot kell egy másik szerverre másolni, és megy tovább.
2015. dec. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!