Miért van ez a Soccer Stars-ban?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer előfordult velem, hogy gólt lövök az ellenfélnek, rendes normális gólt és mégis neki adja oda a találatot. Ez hogy és miért van?
Gólt lövök neki és azt írja, hogy ő lőtt gólt nekem...
2015. dec. 5. 15:08
1/4 anonim válasza:
Mert a játék csalásra épül. Arabok csalnak benne. 100-as szintű vagyok, megéltem benne ezt-azt. Múltkor kilépett az ellenfél usaban 0-1 nél, mikor 2 perc volt hátra. Lepergett az idő, úgy hogy az ellenfél nem volt ott. A végén kiírta, hogy nyert a guest (a guestek csalók szinte mind, főleg ha perzsák, arabok). Elvette a pénzem, Letöröltem. Szélmalomharc a játék.
2/4 A kérdező kommentje:
Én meguntam. Inkább 8 ball pool-ozni szoktam de hát abban is vannak érdekes dolgok.
2017. máj. 13. 16:36
3/4 anonim válasza:
Jelenleg 119-es szintű vagyok a soccerban, nyertem majdnem 200 millió coinsot összesen. Szóval nem vagyok egy utolsó player (persze vannak a sokmilliárdos csalók). Ma Spainban 22-es szintűtől úgy kaptam ki, aki persze iráni volt (és 800!! milliót nyert eddig-szinte képtelenség), hogy mind a 3 gólnál 2 mm volt a két bábum között (pont egy labdányi)és rábikázta a falra és mindig bement onnan a mm-es lyukon. Közben pedig végig cukkolt, hogy unlucky, és what a goal. Na ezt nevezem én orbitális csalásnak. Szerencsére ez a 3. eset hogy ennyire durván csaltak, hogy célzóberendezéssel meccselnek vagy az időt csalják el.
4/4 Idegen11 válasza:
Undorito en csak 12-es szinyen vagyok de a csalok mindig arabok legalabbis olyan iras van amit nem lehet elolvasni ARAB krixkrax... ma nyertem az elso meccset aztan REMATCH es lass csodat 2.0-ra nyertem volna de a vegen ove lett a gyozelem megjegyeznem csak 25 penzert jajjj ez undi itt is csalnak pfujjj...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!