Valaki tud erre megoldást az újratelepítésen kívül?
Az van hogy letöltöttem egy kis apróságot és úgy tűnik jött vele más is ami azt eredményezte hogy a böngészőm pár percenként reklám oldalakat és különböző online játékokat dob be egy új lapra és teljesen mindegy hogy mit csinálok éppen akkor és ez ritka idegesítő :/
Az adblock rajta van a gépen már próbáltam újrarakni a böngészőmet, újraindítani a gépet, vírusirtást csináltam, visszaállítottam a böngészőt alapértelmezettre az összes bővítményt és általam ismeretlen dolgot letöröltem a gépről ami egy kicsit is gyanús volt hogy okozhatja ezt Minden bővítményt az adblock kivételével letöröltem letöröltem azt is amivel valószínűleg ez a vírus vagy mi is jött egyik sem oldotta megy a problémát valami ötlet esetleg?
Ellenőriztem a feladatkezelőben nem fut semmi sem a gépen csak a Chrome és akkor is bedobálja ezt a sok szemetet Még a Chrome saját feladatkezelőjét is ellenőriztem ott sem fut semmi :( elég tanácstalan vagyok és soha többet Pirate Bay >:(
CCleaner-t futtasd le.
Spyware Terminator 2015 is megérdemel még egy próbát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!