FaceBook-on van egy opció, miszerint minden idegenböngészőről történő bejelentkezésnél ellenőrző kódot küld SMS-ben. Ez az SMS fizetős?
Mi az, hogy az oldal szolgáltatóinak kell fizetnie az SMS-ek után?? o.O Ilyenért ne kelljen senkinek se fizetni...
És akkor mivan azokkal a weboldalakkal, amik ingyen SMS-ek küldését teszik lehetővé? Van 1-2 ilyen, nem mindegyik működik, ami annak hirdeti magát, de emlékszem, hogy volt, amit többször teszteltem/használtam végszükség esetén (pl. nem volt semmi pénz a mobilomon), és működött.
Akkor azok hogy csinálják?
Jaaa... Így más teljesen világos a helyzet.
KÖSZI!
Nincs ingyen sms, valaki biztosan fizet érte, maximum nem te! :)
De lehet jó szerződést kötni, pl láttam olyan csomagot aminél fix pár ezer forintért korlátlan sms.
Nekem volt egy ismerősöm, aki összekombinálta a telefonját a szerverrel és vett egy ilyen előfizetést. Csak ott volt a buktató benne, hogy ez szerintem már nem tartozik fair use körébe, hiszen nem erre találták ki a korlátlan csomagot. de ez már egy másik történet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!