Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendelni hogyan lehet külföldről?

Rendelni hogyan lehet külföldről?

Figyelt kérdés
rendelni szeretnék mert azt írták külföldön olcsób

2015. nov. 28. 23:28
 1/3 ThodEE GoD ***** válasza:

Ez így nagyon tág, vannak oldalak ahol szállítanak Magyarországra is és vannak akik nem, lehet hogy maga a készülék-tárgy vételára olcsóbb de nem mindenhonnan szállítanak ingyen, bizonyos ár felett ha nem európán belülről jön a csomag akkor áfa és vám köteles. Posta oldalán fel vannak tüntetve az értékhatárok.

Másik téma a garancia, ha vissza kell küldened garanciába akkor elég húzósra is összejöhet a küldemény ára. Ebayről szoktam vásárolni olcsó vackokat 5ezer alatt, paypalal fizetek, volt olyan hogy nem jött meg a csomag és visszakaptam a pénzt volt olyan hogy nem kaptam vissza, 10ből 9 csomag jellemzően megjött sértetlenül, garanciába még semmit nem küldtem vissza, de szerintem olcsóbban jövök ki ha kidobom és másikat veszek :D

2015. nov. 29. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Mit és honnan?
2015. nov. 29. 02:19
 3/3 Gábor_79 ***** válasza:
Ez az oldal például szállít Magyarországra. Csak vesd össze az árakat! [link]
2015. nov. 29. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!