Mitől szünnek meg Youtube-n a csatornákra való feliratkozásaim?
Egyik napról a másikra azt vettem észre, hogy egyik csatornára sem vagyok feliratkozva, amikre eddig fel voltam. Szépen újra feliratkoztam az egészre és másnapra megint leiratkozódott az egészről (tudom, kicsit furcsa a kifejezés). Ez mitől lehet és mi rá a megoldás?
Előre is köszönöm.
Na ugyan ez van nálam is.
Valamelyik nap én is visszairatkoztam pár csatornára másnap eltűnt mind, mintha valaki leiratkozna róluk.
A windows-t is újratelepítettem más okból de gondoltam hátha megoldódik ez a probléma is, de nem!
És ami még érdekes van egy másik csatornám is, ott nem jelentkezik ez a jelenség.
Hát ezt nem értem! Ma bekapcsolom a gépem mondom megnézem a youtubot hogy a tegnap próbából feliratkozott csatornám hátha megvan. Hát láss csodát nemhogy az megvan, hanem ott az összes amire fel voltam iratkozva teljesen döbbenten néztem hogy most mi van? (persze örültem is neki) De sajnos a megoldást most sem tudom! Mert semmit nem csináltam a géppel nem kapcsoltam se ki se be rajta semmit nem váltottam böngészőt egyszerűen csak megjelentek az eltűnt feliratkozásaim!
Valami frissitésre gyanakszom vagy a windows-nál vagy a google-nél.
Nálad van valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!