Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Komolyan ez mi ez badoo...

Komolyan ez mi ez badoo nevezetű oldal?

Figyelt kérdés
6 lányra szavaztam nemmel előtte volt 24-en az hogy akiknek én bejövök most hogy így szavaztam 6lányra lement 18 ra ez what the fuck?tudtam eddig is hogy egy otvar az oldal de ennyire?vagy ez mért van?

2015. nov. 24. 05:05
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Nem az oldallal van elsősorban a gond (azt leszámítva, hogy egy fhos), hanem a te matektudásoddal!

Társkeresés helyett ücsörögj inkább a tanórán is FIGYELJ is oda!

2015. nov. 24. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
24 - 6 = 18
2015. nov. 24. 07:05
 3/6 donfetibo ***** válasza:
#1, 2 +1!☺☻
2015. nov. 24. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

HA még számolni se tudsz akkor minek vagy társkeresőn???

#2.+1.

2015. nov. 24. 07:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván (és ez logikus is) az oldal elsősorban azt fogja felajánlani számodra, hogy értékeld, aki számára te szimpatikus vagy. Hiszen így van a legnagyobb esély 2 "IGEN"-re, amiből elvileg bármi lehet. Tehát akikre te NEM-et nyomtál azt nem fogja tovább a képedbe tolni, mivel téged nem érdekel. Ha mindenkire igennel szavazol, akkor megmarad mind a 24.

Tetszik érteni?!

Így pedig könnyen kiszámolható: ha 24 kiló a súlyzó (rúddal együtt) és leveszünk róla 6 kilót akkor hány kilót kell kinyomni? Ügyes! 18-at!

2015. nov. 24. 12:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm.többi meg ne okoskodjon már
2015. nov. 24. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!