Van egy ". " hangulatjel, ami fekete, és egymás után jönnek a pontok. Tök egyszerű. Fennt van az a jel vmelyik oldalon? Elfelejtettem lementeni amikor használta egy bnőm, és kiléptem a beszélgetésből
Figyelt kérdés
:(2010. márc. 20. 20:54
1/6 A kérdező kommentje:
bocsi! a hangjulatjel: ... , mármint pontpontpont, és egymáés után jönnek ki a pontok.. nagyon egyszerű, pici fekete, mintha tre írtad volna csak ugye mozog.... hol juthtok hozzá??
2010. márc. 20. 20:56
3/6 A kérdező kommentje:
:S köszi, de ez amikor írok, nem lennt van ahol akkor ha normálisan írok pontot, hanem feljebb.. :S de ilyenre gondoltam...
2010. márc. 20. 21:11
4/6 anonim válasza:
Ha valamelyik ismerősödnek megvan, tőle lementheted.
5/6 A kérdező kommentje:
:O nemond!
azért írtam ide h küldje el valaki mert egy ismimnek van meg, ő már 2 napja nem jött fel, de amikor fenntovlt, nem mentettem le..
ezek szerint nem olvastad el:SSS minek vagy itt? fel tudsz húzni nagyon4!!
2010. márc. 21. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!