Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a legolcsóbban?

Figyelt kérdés
Itt van a kép az elrendezésről: [link] . Alapból az internet alapja a 2. szobában van (modem+router), és ugye hogy ott van rouer, lesz az 1. szobában is internet, mivel a laptopban van Wi-Fi vevő. Na de nekem van egy PC-m, a 3.szobában, és a 2. szobából kéne egy kábellel átvezetni oda is az internetet. Mivel 2 falon keresztül nagyon alacson Wi-Fi jelszintje, ezért nekem nem jó az az "adapter", amit csak bedugok a gépbe. Mindegyik szobában van egy cső a falban, amiben a padlásról le lehet vezetni a kábeleket. LAN kábellel lehetne megoldani, mivel a modem 4 porttal rendelkezik. De ahogy néztem, a LAN kábelnek nagyon drága métere, meg nem is tudom hogy így működne-e. Létezne egy olcsóbb megoldás?

2015. nov. 22. 13:45
 1/1 P.O.C. ***** válasza:
Vegyél jelismétlőt vagy 2. -es szobában lévő routerhez egy erősebb antennát.
2015. nov. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!