Mindjárt szét verem ezt a számítógépet!? Nagyon idegesít!
" malwarebytes letölt, futtat, örül."
Annyit azért hozzátennék, hogy:
* érdemes mindezt csökkentett módban, kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett (illetve rendszerinduláskor futtatott) több egyéb eszközzel (HitmanPro, ADWCleaner,...) kiegészítve - több szem többet lát alapon - megtenni
mindehez az alábbi kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..
#3-as (2015-06-29 21:00-kor kelt) hozzászólásában már írtam segítséget
* ha a böngészőt fertőzte meg valami, akkor érdemes azt gyári alapbeállításokra visszaállítani, törölni gyorsítótárát, előzményeit, felhalmozott sütijeit
ezen utóbbihoz például itt:
találhatsz segítséget
A #2-es hozzászóló véleményével egyébként egyetértek.
Kedves BlackLight,
éppen ezért kell a víruskeresést rendszerinduláskor induló antivírus termékről/más gépbe átrakva az inkriminált meghajtót és a tiszta rendszerről indítva a keresést, illetve csökkentett módban és kikapcsolt rendszer-visszaállítás mellett lefuttatni a keresést, több keresőmotorral elvégezve a műveletet.
És mondok egy példát: kísérletképp virtuális gépbe feltelepített Windows 7-re letöltöttem kb. 15 gyanús állományt, és futtattam őket.
Ezek után ráengedtem - csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett - a herdprotect nevű, több víruskereső motrot felhőben futtató víruskeresőt - talált 15 fertőzött állományt.
És most jön a meglepetés: utána lefuttattam a Malwarebytes Anti Malware programot: 868 találat.
Ráengedtem az Adwcleanert: még ~10 találat.
Szóval ezért lényeges a több kártevőirtó használata: mindegyik egy (kicsit) más részét láthatja a kártevőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!