Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ilyen kevés megtekin...

Miért van ilyen kevés megtekintésem? Miért nem találnak rám? Nem dob ki a youtube?

Figyelt kérdés

Van egy youtube csatornám már jó ideje de nem hogy feliratkozó lassan gyűlik nincs megtekintésem se sok.

Evvel azt értem hogy ha 20 megtekintés videónként összegyűlik az már jó. Nem tudom hogy jó amit ahogy csinálok vagy sem de attól ha rossz is még 100-200 megtekintés sztem simán lehetne, annyira szerintem nem rosszak a videóim vagy igen?

itt a csatornám ha érdekel: https://www.youtube.com/channel/UCk-whN9_ZhSJEDwZgqlamjQ

2015. nov. 20. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg érthetetlen. Az anyag egyedi, érdekes, stílusos, szóval még csöcsök meg seggek sem kellenének mellé...
2015. nov. 20. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt most úgy értelmezzem hogy jó? Vagy evvel azt akarod mondani hogy semmi egyedi sincs benne?
2015. nov. 21. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem rosszak a videók, de nem ismert játékokról csinálsz videókat. Így nem fognak nézni. Pl. ot van Éjjeli vakond. Minőség, stílus, egyedi, de vagy 2000 feliratkozója van.
2015. nov. 23. 21:40
 4/4 Yoni03 ***** válasza:
Én sem értem mért nem néznek téged. Egész jó videókat csinálsz, és megérdemelnél simán pár-száz feliratkozót. A hardverekkel kapcsolatba is tanultam egy-két dolgot most tőled. Kicsit jobb marketing kéne neked szerintem, pl a neved olyan, hogy ha beírja az ember a keresőbe, akkor se talál meg, nem hogy véletlenül. A videók címei is több esetben olyanok, hogy jó pár ilyen, vagy hasonló nevű videó van fenn YT-n. Azt gyanítom még, hogy a videóid címkéit jobban is kitölthetnéd. A kapcsolatok sem elhanyagolhatóak, tehát ha jóba leszel 1-2 videóssal, az a hátrányodra biztos nem válik. Esetleg pár népszerűbb játékról is csinálhatnál videót, olyanokról, amikről könnyű jó videót csinálni, mert maga a játék érdekes/vicces (pl. McPixel, Saints Row 2-3, stb...) A Life Is Strange egy jó próbálkozás, csak kicsit unottan kommentálod a dolgot, bőbeszédűbbnek és vidámabbnak kéne lenned. Mindenesetre nekem tetszik, amit csinálsz, fel is iratkoztam, sok sikert neked ;)
2015. dec. 26. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!