Visszatérnek az ötvenes évek? "Beépített ember"
Mintha az bűn lenne , ha valaki tagja egy MLM hálózatnak. Ilyen alapon bűnös az ország kb. negyede.
Azért, mert neked még nem volt sikered hálózatépítésben, már fikázni kell azokat, akiknek esetleg van sikerélményük? Senkit nem károsítottam meg, aki velem dolgozik, még egy sem panaszkodott. Sokkal többet tudok a cégről, mint közületek bárki. Kiállok mellette, engem nem zavar, nevezhetsz beépített embernek is.
"Mintha az bűn lenne , ha valaki tagja egy MLM hálózatnak."
Csak itt nem pusztán MLM-hálózatról van szó, hanem - a valós termék hiánya miatt - piramisjátékról.
"Azért, mert neked még nem volt sikered hálózatépítésben, már fikázni kell azokat, akiknek esetleg van sikerélményük?"
A probléma ezzel az, hogy itt nem szimplán fikázunk, hanem az általad védett cég állításával - melyek téged megtévesztenek - ellenkező érveket fogalmazunk meg, amiket bizonyítékokkal támasztunk alá.
És erre nem az érv elfogadása, vagy az ellene való bizonyítékokkal alátámasztott érvelés a válasz, hanem szánalomra apellálsz ("fikázni kell azokat, akiknek esetleg van sikerélményük"), terelsz ("de ez nem számít, hogy a Nissan mit mond"), illetve homokba dugod a fejed.
"Senkit nem károsítottam meg, aki velem dolgozik, még egy sem panaszkodott."
Azért mert egy piramisjáték elején vagyunk. Még minden beszervezett happy, csak az aggályoskodók látják sötéten a végkifejletet.
Az Il Ferro esetében is sokáig vitáztunk a beszervezetekkel - kb. 9 év múltán lett jogi következménye az egésznek.
"Sokkal többet tudok a cégről, mint közületek bárki."
Ennek ellenére nem válaszolsz bizonyos aggályokra, illetve nem tartod relevánsnak az olyan bizonyítékokkal alátámasztott érveket, mely pont az általad védett cég állításait cáfolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!