Meg vettem ncore. Cc- n a prémium tagságot és meg szeretném hívni pár barátomat milyen feltételekkel?
Figyelt kérdés
Pl ... Én arra gondoltam hogy más oldalról kéoet kérnék hogy milyen az aránya volt e büntetve stb.2015. nov. 20. 18:49
2/9 anonim válasza:
Rajtad múlik, hogy meghívod-e őket vagy sem.
3/9 A kérdező kommentje:
Itt van ojan ember akinek kellene ?
2015. nov. 20. 19:20
5/9 Gábor_79 válasza:
6/9 anonim válasza:
Azt azért vedd figyelembe, hogy a meghívó személy felelős a meghívott "tetteiért". Jól válaszd meg kinek küldesz meghívót!
7/9 A kérdező kommentje:
Inkább senkinek nem akarok hogy ki tiltsanak
2015. nov. 20. 21:21
8/9 anonim válasza:
Helyes!
Ha nem "tiszta" a jelentkező, gondolod a saját profilját küldené el Neked? Egy nCore meghívóért néhányan bármire képesek lennének.
9/9 Gábor_79 válasza:
Azt szoktam mondani, hogy a feltételem egy élő webkamerás beszélgetés (lányok előnyben). És akkor máris nem annyira idegen az illető. Többnyire eloldalog mindenki. Nem is kellett küldenem, csak 1 főnek.
Egyébként az oldalon a kezesség a meghívottadért, csak nagyon kirívó esetekre vonatkozik. Amit ki is emel; aránycsalás. Szerintem alapból nem egyszerű véghezvinni. Nincs is miért. Azon kívül nem vesznek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!