Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meg vettem ncore. Cc- n a...

Meg vettem ncore. Cc- n a prémium tagságot és meg szeretném hívni pár barátomat milyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Pl ... Én arra gondoltam hogy más oldalról kéoet kérnék hogy milyen az aránya volt e büntetve stb.

2015. nov. 20. 18:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs feltétele.
2015. nov. 20. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Rajtad múlik, hogy meghívod-e őket vagy sem.
2015. nov. 20. 19:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Itt van ojan ember akinek kellene ?
2015. nov. 20. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem van úgy hogy nem kell.
2015. nov. 20. 19:50
 5/9 Gábor_79 ***** válasza:
2015. nov. 20. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért vedd figyelembe, hogy a meghívó személy felelős a meghívott "tetteiért". Jól válaszd meg kinek küldesz meghívót!
2015. nov. 20. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Inkább senkinek nem akarok hogy ki tiltsanak
2015. nov. 20. 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Helyes!

Ha nem "tiszta" a jelentkező, gondolod a saját profilját küldené el Neked? Egy nCore meghívóért néhányan bármire képesek lennének.

2015. nov. 20. 21:25
 9/9 Gábor_79 ***** válasza:
100%

Azt szoktam mondani, hogy a feltételem egy élő webkamerás beszélgetés (lányok előnyben). És akkor máris nem annyira idegen az illető. Többnyire eloldalog mindenki. Nem is kellett küldenem, csak 1 főnek.

Egyébként az oldalon a kezesség a meghívottadért, csak nagyon kirívó esetekre vonatkozik. Amit ki is emel; aránycsalás. Szerintem alapból nem egyszerű véghezvinni. Nincs is miért. Azon kívül nem vesznek elő.

2015. nov. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!