Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Face-en létezik olyan hogy...

Face-en létezik olyan hogy valaki valamiért nem kapja meg az üzenetem pedig ismerősök vagyunk, látom is chat-en?

Figyelt kérdés
Az üzenetemre azt írja hogy: elküldve / DE 1 nappal később sem írja azt hogy kézbesítve. De bárki másnak írok rögtön kézbesítve van akkor is ha nincs fent, akkor is ha nem olvasta még. Csak nála van ez. Most akkor meg kapta csak nekem jelzi "hülyén" és direkt nem válaszol, vagy nem is kapja meg.
2015. nov. 20. 13:49
 1/1 Tengor ***** válasza:

Az FB nem egy bankrendszer. Az esetek nagyon nagy részében jól működik, néha nem, persze szerencsére általában ilyenkor sem hal meg senki.

Vagy nem kapta meg, vagy te nem kaptad meg a visszajelzést, hogy megkapta.

Írj neki megint, vagy írj e-mailt (szerintem az komolyabb, mint egy csetes üzenet, de lehet, hogy régimódi vagyok), bár az sem 100%-os.

Ha azt szeretnéd, hogy tutira megkapja, akkor hívd fel vagy találkozz vele!

2015. nov. 20. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!