Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csinál a "NO-Script"...

Mit csinál a "NO-Script" kiegészítő?

Figyelt kérdés

No-Script kiegészítőtől ugyanúgy jelennek meg a weboldalak?

Mit blokkol?

Melyik a legjobb noscript kiegészítő firefoxhoz és chrome-hoz?

2015. nov. 20. 07:47
 1/2 Lajos54 ***** válasza:
Nem pontosan értem a kérdést, de eredetileg a "No Script" egy html kifejezés, amit weboldalakba szoktak beépíteni. Abban az esetben, ha az adott böngészőn le van tiltva a Javascriptek futtatása, vagy (bár ez már rég idejétmúlta) a böngésző nem képes azok futtatására, akkor a Javascript helyett a "No Script" kifejezés után álló megjelenítés lesz érvényben.
2015. nov. 20. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Js-t lehet vele tiltani. Chromehoz én a Scriptsafe-t használom, de elég fárasztó beállítani, mert első körben mindent tilt és rengeteg funkció akkor nem működik a weboldalakon.

(Mondjuk a legidegesítőbbek az olyan oldalak, amik működhetnének js nélkül is, mert a csicsán kívül SEMMI nem indokolja a js használatát de a szerencsétlen webprogramozónak derogál normális weboldalt írni. Nem a JS használatával van baj, hanem ha letiltom (egy kvázi statikus egyoldalas html oldalon, ami csak a cég marketingjét és elérhetőségét tartalmazza) akkor máris szétesik és működésképtelenné válik az egész és nem érem el az információkat. Nevetséges... régebbi telefonon külön szívás! De azért odafigyelnek rá, hogy responsive legyen és 72 betűmérettel írnak mindent még a 24"-s monitoromon is, hiszen vak és gyengénlátó az egész világ. Váááá.... na egy kicsit elkalandoztam.)

Szóval jó cucc, csak sokszor kell kézzel engedélyezni, különben nem működnek az oldalak, de a nyomonkövetést elég jól le lehet vele tiltani.

2015. nov. 20. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!