Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Haveromnak letiltották a...

Haveromnak letiltották a facebookját mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Haveromnak etiltották a 4 éves Facebookját és nem tudjuk miért és hogy mi a teendő. Szóval annyit tudok, hogy 4 éve lehet h kamu korral regisztrált valamint Péter helyett Peti keresztnev volt megadvam. Nem Petii meg Petii vok oszt tső hanem a full neve csak nem Péter hanem Peti. Na szóval XD. Ilyenkor mit lehet tenni? Be kell telefonálni? Hova milyen számra? Emailt kell küldeni? Milyrn címre? Légyszi segítsetek mert nagyon kéne neki az a face :). Köszi a segítséget. (azért nem ő írt ide mert nem hiszi nekem el hogy gyorsan értelmes válasz fog érkezni :D)
2015. nov. 19. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. nov. 19. 23:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem hiszi el, és milyen igaza van. Engem márciusban tiltottal le a nevem miatt, és egész jól elvagyok nélküle. Szal szerintem hagyja a francba az egészet oszt tső.
2015. nov. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!