Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet lemondani az...

Hogyan lehet lemondani az ELITTÁRS előfizetést? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés

Már lemondtam ez előfizetésem de továbbra is leveszik a számlámról a pénzt! Undorító!

Letudom tiltatni a bankban azt,hogy továbbra is pénzt tudjanak levenni a kártyámról? Semmi üzenetet nem küldenek előtte,hogy leveszik, egyszerűen csak lekapják pofátlan módon minden hónapban! Segítsetek!!

2015. nov. 18. 20:36
 1/5 anonim válasza:
Hívd fel a bankodat, biztosan tudnak segíteni. Lehet csináltatni webkártyát is. Arról csak annyi pénzt tudnak levenni, amennyit ráteszel.
2015. nov. 18. 20:48
 2/5 Tengor ***** válasza:
Kaptál megerősítést az Elittárstól a lemondásról? Ők mit reagáltak a megkeresésedre?
2015. nov. 18. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam nekik üzenetet hogy szeretném lemondani a fizetési kötelezettséggel járó szolgáltatásukat, erre annyit írtak,hogy nem sokára felveszi velem az ügyfélszolgálat a kapcsolatot... na már most nagyon sok olyan oldal van (index.hu, facebookon is ) hogy azt írják,hogy az ügyfélszolgálat semmire nem reagál, a telefont se veszik fel.. Kíváncsi leszek,hogy mikor " veszik fel velem a kapcsolatot". Nagyon sok felháborodott regisztráló van akiket ugyan így átvertek. És még a tv-ben is hírdetik magukat.. Felháborító. Hogy mernek hozzá nyúlni előzetes figyelmeztetés nélkül mások bankszámlájához? A minimum,hogy intéznek felém egy levelet,hogy leveszik a pénzt és hogy hozzájárulok e ?! csoda,hogy még senki nem jelentette fel őket. Ez lopás
2015. nov. 18. 22:36
 4/5 Tengor ***** válasza:

Regisztrációkor ebbe te beleegyeztél.

Általános Szerződési Feltételek:

"A meghatározott időtartamra vonatkozó mindenkori díj az ELITTÁRS számára előre, mindenféle levonás nélkül fizetendő."

"A fizetési kötelezettséggel járó tagág megkötésével és a fizetési adatok megadásával az ügyfél engedélyezi, hogy az ELITTÁRS a fizetéssel kapcsolatos tranzakciókat szabadon elvégezhesse."

"Minden fizetési kötelezettséggel járó tagságról szóló szerződés, a mindenkori szerződésben meghatározott összeggel és időtartammal automatikusan meghosszabbítódik, amennyiben az ügyfél a felmondási határidőn belül, a szerződés lejárta előtt, a szerződés megszüntetését nem kezdeményezi."

Javaslom olvasd át, ott írnak arról is, hogy hogy lehet felmondani az előfizetést!

2015. nov. 18. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Ez eddig rendben van. Már elolvastam. Kitöltöttem a felmondási űrlapot és ezt írja ki:

Megszüntetés visszaigazolása

Az Ön Prémium PLUS tagsága sikeresen megszűnt és következő időpontban ér véget: 29.11.2015.

Felmondását nem szükséges megerősítenie ügyfélszolgálatunknál.

De azt írták,hogyha felmondom akkor e-mailt küldenek. Ez lenne az e-mail? De ezt az Elittárs oldalán olvastam miután kitöltöttem az űrlapot.. De az ÁFSZ oldalán meg az van,hogy a felmondás csak akkor érvényes ha emailben, faxon vagy telefonon teszi meg az ember.. Egyik helyen ezt írják a másikon azt. Egyszer azt,hogy elég az űrlap, máskor azt írják,hogy írnom kell nekik e-mailt. Akkor most döntse el az ember,hogy mi is van. Küldtem e-mailt, de csak annyit írnak vissza folyamatosan,hogy majd felveszik velem a kapcsolatot..

2015. nov. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!