Hogyan lehet lemondani az ELITTÁRS előfizetést? SEGÍTSETEK!
Már lemondtam ez előfizetésem de továbbra is leveszik a számlámról a pénzt! Undorító!
Letudom tiltatni a bankban azt,hogy továbbra is pénzt tudjanak levenni a kártyámról? Semmi üzenetet nem küldenek előtte,hogy leveszik, egyszerűen csak lekapják pofátlan módon minden hónapban! Segítsetek!!
Regisztrációkor ebbe te beleegyeztél.
Általános Szerződési Feltételek:
"A meghatározott időtartamra vonatkozó mindenkori díj az ELITTÁRS számára előre, mindenféle levonás nélkül fizetendő."
"A fizetési kötelezettséggel járó tagág megkötésével és a fizetési adatok megadásával az ügyfél engedélyezi, hogy az ELITTÁRS a fizetéssel kapcsolatos tranzakciókat szabadon elvégezhesse."
"Minden fizetési kötelezettséggel járó tagságról szóló szerződés, a mindenkori szerződésben meghatározott összeggel és időtartammal automatikusan meghosszabbítódik, amennyiben az ügyfél a felmondási határidőn belül, a szerződés lejárta előtt, a szerződés megszüntetését nem kezdeményezi."
Javaslom olvasd át, ott írnak arról is, hogy hogy lehet felmondani az előfizetést!
Ez eddig rendben van. Már elolvastam. Kitöltöttem a felmondási űrlapot és ezt írja ki:
Megszüntetés visszaigazolása
Az Ön Prémium PLUS tagsága sikeresen megszűnt és következő időpontban ér véget: 29.11.2015.
Felmondását nem szükséges megerősítenie ügyfélszolgálatunknál.
De azt írták,hogyha felmondom akkor e-mailt küldenek. Ez lenne az e-mail? De ezt az Elittárs oldalán olvastam miután kitöltöttem az űrlapot.. De az ÁFSZ oldalán meg az van,hogy a felmondás csak akkor érvényes ha emailben, faxon vagy telefonon teszi meg az ember.. Egyik helyen ezt írják a másikon azt. Egyszer azt,hogy elég az űrlap, máskor azt írják,hogy írnom kell nekik e-mailt. Akkor most döntse el az ember,hogy mi is van. Küldtem e-mailt, de csak annyit írnak vissza folyamatosan,hogy majd felveszik velem a kapcsolatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!