Szerintetek emiatt nem működik a Paypal?
Még 1 éve volt az a problémám, hogy nem tudtam belépni paypal fiókomra... azt írta, hogy rossz a jelszó, pedig jól írtam be. Kíváncsiságból elmentem haverhoz, hogy majd az ő gépéről megpróbálok belépni. Arról se működött, aztán regisztráltam az ő gépén egy új fiókot, de szintén ugyanaz a probléma állt fent.
Nem rég vettem egy új gépet, windows 8.1 pro op. rendszer van fent. Furcsa mód rögtön beengedett a paypal, pedig 1 éve fent se voltam.
Bekapcsolom a régi gépem, hogy majd arról is megnézem, de nem engedett be. AZ enyémen xp, haver gépén windwos 7 fut.
Erre a következtetésre jutottam:
A paypal belépéskor megkapja a gépről az adatokat és, ha régi rendszer van a PC-n, aminek a támogatása már lejárt (előző gépemen az xp), akkor nem fog beengedni.
WIndows 7-ről is szerintem azért nem engedett be, mert régi win 7 volt, kb sose volt hozzá letöltve biztonsági és egyéb frissítés (kalóz verziónál ez ugye kilőve).
Mit gondoltok erről?
Jó lenne tudni, hogy helyes-e a következtetésem, mert egy másik ismerősöm se tud belépni... feleslegesen meg nem akarom rábeszélni, hogy frissebb rendszert tegyen fel.

Szerintem inkább régi verziós böngészőket használtok.
Pl. Internet Explorer 8-9?
Én is gondoltam rá régen, de hiába szedtem le a legfrissebb firefox és chrome böngészőket azokkal se volt jó.
Esetleg a tűzfal hiánya is gondot jelent? Mert az xp-s és windows 7-es gépen se volt bekapcsolva semmilyen tűzfal.
Nekem már szerencsére az új gépen működik a paypal, de haverom még nem tudja használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!