Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek emiatt nem működik...

Szerintetek emiatt nem működik a Paypal?

Figyelt kérdés

Még 1 éve volt az a problémám, hogy nem tudtam belépni paypal fiókomra... azt írta, hogy rossz a jelszó, pedig jól írtam be. Kíváncsiságból elmentem haverhoz, hogy majd az ő gépéről megpróbálok belépni. Arról se működött, aztán regisztráltam az ő gépén egy új fiókot, de szintén ugyanaz a probléma állt fent.

Nem rég vettem egy új gépet, windows 8.1 pro op. rendszer van fent. Furcsa mód rögtön beengedett a paypal, pedig 1 éve fent se voltam.

Bekapcsolom a régi gépem, hogy majd arról is megnézem, de nem engedett be. AZ enyémen xp, haver gépén windwos 7 fut.

Erre a következtetésre jutottam:

A paypal belépéskor megkapja a gépről az adatokat és, ha régi rendszer van a PC-n, aminek a támogatása már lejárt (előző gépemen az xp), akkor nem fog beengedni.

WIndows 7-ről is szerintem azért nem engedett be, mert régi win 7 volt, kb sose volt hozzá letöltve biztonsági és egyéb frissítés (kalóz verziónál ez ugye kilőve).

Mit gondoltok erről?

Jó lenne tudni, hogy helyes-e a következtetésem, mert egy másik ismerősöm se tud belépni... feleslegesen meg nem akarom rábeszélni, hogy frissebb rendszert tegyen fel.

2015. nov. 17. 20:38
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Szerintem inkább régi verziós böngészőket használtok.

Pl. Internet Explorer 8-9?

2015. nov. 18. 00:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá régen, de hiába szedtem le a legfrissebb firefox és chrome böngészőket azokkal se volt jó.

Esetleg a tűzfal hiánya is gondot jelent? Mert az xp-s és windows 7-es gépen se volt bekapcsolva semmilyen tűzfal.

Nekem már szerencsére az új gépen működik a paypal, de haverom még nem tudja használni.

2015. nov. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!