Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Online kérdőív létrehozása?

Online kérdőív létrehozása?

Figyelt kérdés

Mivel tudnék olyan kérdőívet létrehozni, ami:

- ingyenes

- online kitölthető

- a témát, hátteret, kérdést, betűket stb. formázni tudom kedvemre, fel tudok tölteni saját hátteret is

- akárhányan kitölthetik

Próbálkoztam a kerdoivem.hu-val, de ott max 50 ember töltheti ki, és az online-kerdpiv.com-mal is, de ott meg olyan az egész, mint egy powerpoint.. lapozgatni kell az oldalt minden kérdésnél. A google kérdőív meg nem szerkeszthető kedvemre, ott néhány alap sablon van és csak azzal dolgozhatok, legalábbis én nem találtam olyat, ahol változtathatnék.

Tudom, sok az elvárásom, de hátha tud valaki valami ilyet.

2015. nov. 14. 18:52
 1/2 Tengor ***** válasza:
Komolyan: esztétikai kérdőív, vagy miért annyira fontos a háttér?
2015. nov. 14. 19:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Van némi szerepe a háttérnek. Persze ha tényleg nem megoldható ingyen, megfelel a googlés is, de örülnék, ha olyanra tudnám megcsinálni, amilyenre szeretném. Szóval valaki tud az elvárásaimnak megfelelő kérdőívkészítő oldalt?
2015. nov. 14. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!