Létezik olyan program, ami képes arra hogy egy weblap adatait leolvassa illetve weblapot kezeljen? Kattintást imitáljon vagy számot, szöveget irjon be a megfelelő helyre?
Fórumokon sokszor találkozni robotok által írt "reklám" bejegyzéssel...
Ehhez regisztrál is...
Vagy milyen programra gondolsz?
az a baj hogy nem ismerem a szakszavakat.
pl. automatikus termékrendelést akarok megoldani webáruházakból.pl. havonta rendeljen x terméket ugyanabból, s nekem ne kelljen vele semmit se csinálnom, csak kivennem a postaládából.
igy is számitógép végzi el a rendelést. a leolvasást nem tudom megbeszélni az áruház üzemeltetőivel, mert nem hinném, hogy elküldenék naponta több ezer termék árait.
azt se hinném, hogy helyettem elvégeznék a rendelést ha küldöm listát. ha meg egy két termékről van szó akkor nem kell automatizálni.
igen a kérdés az volt hogy tudom ezt megoldani. bocsi de az nyilvánvaló volt hogy számitógép kell hozzá, hisz netes rendeléshez számitógép kell. szóval a kérdés az hogyan milyeb szoftverrel lehet ezt műszakilag megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!