Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik olyan program, ami...

Létezik olyan program, ami képes arra hogy egy weblap adatait leolvassa illetve weblapot kezeljen? Kattintást imitáljon vagy számot, szöveget irjon be a megfelelő helyre?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Fórumokon sokszor találkozni robotok által írt "reklám" bejegyzéssel...

Ehhez regisztrál is...

Vagy milyen programra gondolsz?

2015. nov. 14. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:

az a baj hogy nem ismerem a szakszavakat.

pl. automatikus termékrendelést akarok megoldani webáruházakból.pl. havonta rendeljen x terméket ugyanabból, s nekem ne kelljen vele semmit se csinálnom, csak kivennem a postaládából.

2015. nov. 14. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ehhez szervert kéne üzemeltetned, ami elvégzi a feladatot, vagy legalább egy számítógép, ami rendszeresen elvégzi ezt a dolgot. De szerintem jobban jársz ha megbeszéled az áruház üzemeltetőivel.:)
2015. nov. 16. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:

igy is számitógép végzi el a rendelést. a leolvasást nem tudom megbeszélni az áruház üzemeltetőivel, mert nem hinném, hogy elküldenék naponta több ezer termék árait.

azt se hinném, hogy helyettem elvégeznék a rendelést ha küldöm listát. ha meg egy két termékről van szó akkor nem kell automatizálni.

igen a kérdés az volt hogy tudom ezt megoldani. bocsi de az nyilvánvaló volt hogy számitógép kell hozzá, hisz netes rendeléshez számitógép kell. szóval a kérdés az hogyan milyeb szoftverrel lehet ezt műszakilag megoldani.

2015. nov. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!