Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem megy az internet a...

Miért nem megy az internet a szamítógépemen de a mobilomon igen?

Figyelt kérdés
A számítógépem valamiért nem tud csatlakozni a wi-fi-hez. De ez se teljesen így van, mert rendesen csatlakozik a hálózathoz legalábbis ezt írja, viszont az internetes oldalakat nem tölti be. Számítogép újraindítása után betölt egyet , de utána leáll. A hálózattal nem lehet gond mert más eszközökkel működik és más wi-fi-re való kapcsolódásnál is pont ugyan ez van. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond és , hogy tudnám ezt megoldani??!!

2015. nov. 14. 11:30
 1/3 anonim válasza:
Töröld az előzményeket és a sütiket. Ha utána se működik, akkor szólj.
2015. nov. 14. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem működik így se! :(
2015. nov. 14. 12:15
 3/3 anonim válasza:

Ellenőrizted a kábeleket? Mert attól, hogy azt írja, még nem biztos hogy nincs egy picit kilazulva valamelyik.

Van vírusirtód? Mert az is lehet, hogy valami nem kívánatos program csinálja ezt. De az is lehet, hogy elavult a böngésződ (nem tudom mikori verziód van).

Az is lehet, hogy koszos a géped (nekem csinált már ilyet a böngészőm emiatt). Ha ezek rendben vannak, akkor tényleg nem tudom. Végső esetben próbálj meg egy új fiókot, hátha az segít rajta.

2015. nov. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!