Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha letiltottam valakit Faceboo...

Ha letiltottam valakit Facebook-on, hogyan tudom őt újra ismerőssé fogadni, hogy az ismerőseim ezt ne lássák?

Figyelt kérdés

Tudom, késő, de nem akarom magunkat lejáratni :D Mérges voltam és ideges. A közös ismerőseink ígyis úgyis látni fogják, igaz? Mert azt beállíthatom, hogy az ismerőseimet csak én lássam, de a közös ismerősöket ez esetben is láthatja bárki, tehát felugrik majd az új infó nekik, hogy X és Y ismerősök lettek. ... :)

Valahogy csak meg lehet oldani!

Köszi a segítséget!

18/L

2015. nov. 12. 23:24
 1/7 anonim válasza:
Jelöld be majd hirtelen áraszd el spammek az egészet annyit rakj amennyit már nemlfognak vissza olvasni
2015. nov. 12. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
:) De oldalt, a chat fölött van egy "újdonság" sáv... És nem kell az adatlapomon visszatekerniük majd ahhoz, hogy lássák ezt az új hírt.
2015. nov. 12. 23:49
 3/7 anonim válasza:
Akkor nincs mit tennibirány california és meg kell kêrni Zuckaro markot
2015. nov. 12. 23:55
 4/7 anonim válasza:
Mark zuckerberget nem figurázom ki tiszteletre méltó amit letett :)
2015. nov. 12. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt hittem, hogy 18 éves korukra kinőnek a facebookos drámákból.
2015. nov. 13. 00:10
 6/7 anonim válasza:
Van még egy lehetőség jelölj be még 10 embert egyszerre
2015. nov. 13. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt most lejárattad magad, a facebookon történő dolgok még irrelevánsabbak. Nem csak földörténeti szempontból jelentéktelen hogy mit teszel, már jövő héten sem fog rá emlékezni senki. Szóval nyugodtan jelöld csak vissza, és szarjál az egészre.
2015. nov. 13. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!