Agar. Io miért "dob" ki mostanában?
Valaki tapasztalt hasonlót?
Játszok és egyszer csak "kapcsolódási hibát" ír ki és egyszerűen kidob a játékból egy másik pályára.
Ami elég bosszantó, főleg 15-20 perc játék után...
Próbáltam már az összes böngészővel, sőt amerikai orosz proxykkal is, de mindig ugyan az a nóta..
Talán túlterhelt lenne a szerverük?
A te internetkapcsolatod rendben van? Egy pingtestet lefuttathatsz ellenőrzésképp.
US/RU Proxyval szerintem még rosszabb lesz a kapcsolat.
Európa van kiválasztva amikor kezded a játékot?
Szerintem ez a net jó kell hogy legyen hozzá.
Igen mindig Európában kezdem a játékot, de szoktam az oroszokkal is játszani, meg igazából már mindet végig próbáltam, mert ugye az Európa szerveren vannak a legtöbben, gondoltam hátha azért dob ki.
De nem, mert ahol csak 6-8 ezren vannak, ott is kidob ugyan úgy.
Külföldi egyébként elég gyors proxykkal pedig csak azért próbálkoztam, mondom hátha a régióval lenne gond, de ugye nem...
Mostanában már azért nem játszok vele, mert általában főleg team-be szoktam tolni, és mikor már végre megerősödik a csapatom (hozzáteszem hogy rengetegszer én sokban hozzájárulok ehhez) mindig fogja magát és "connection server"-t ír ki, nagyon idegesítő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!