Tumblr-ön hogy lehet témát csinálni?
Figyelt kérdés
Nagyon új vagyok, egyszer rámentem valakinek az oldalára és volt háttér meg zene volt meg minden... Nagyon szeretném én is megcsinálni mert nem macskás meg szelfi képeket teszek fel, hanem egyedi rajzokat osztok meg és jó lenne a hangulatnak :) köszönöm a választ ha lesz!2015. nov. 9. 16:43
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a legfontosabbat kifelejtettem, hogy saját téma kéne amit én csinálok ^^"
2015. nov. 9. 16:48
2/3 anonim válasza:
Az blogod jobb felső sarkában van egy olyan, hogy "edit theme" arra rákattintasz.
Majd a "custom theme" alatt van egy olyan hogy "Edit HTML" arra kattintva választhatsz másik témát.
Ha hátteret szeretnél, akkor csak lejjebb görgetsz azután hogy megnyitottad az "edit theme"-et (ami bal oldalon található) és találsz egy olyat hogy "body background" rákattintasz aztán "choose a photo" - és kiválasztod azt a képet amit hátterednek szeretnél.
Ha zenét szeretnél tenni akkor például a következő oldalról válassz zenelejátszót: [link]
3/3 anonim válasza:
A* előző vagyok és sikeresen elírtam. :D
Jó szórakozást a tumblihoz, remélem tudtam segíteni. c:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!