Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék így fizetni...

Hogyan tudnék így fizetni steam-en?

Figyelt kérdés
amikor steamen vennék valamit és fizetni szeretnék (bankártyával)akkor nem lehet olyan kártya félét választani ami nekem van.már sikerült úgy vásárolnom hogy pl g2a-n vettem meg steam gift-ként de hiába mert pl piacot még mindig nem tudom használni.

2015. nov. 8. 01:12
 1/4 Kornél bácsi ***** válasza:

Szia.

Hasonló problémám volt. Ha nem támogatja azt a kártyát akkor nem fogsz tudni egyből azzal fizetni. Maestro kártyám van és sok helyen nem lehet vele.

Megoldás: PayPal-ra raksz fel pénzt és azzal fizetsz valamit, vagy töltesz fel steam pénztárcára.

Avagy ugyan ezt Bitcoinnal is meg tudod csinálni. Az hasonló mint a paypal.

Így ugyanúgy lesz piacod és tudsz vásárolni.

Hátrány: Annyi, hogy pár forinttal drágább. Legalábbis az én tapasztalatom az, hogy a paypal drágábban váltja át a pénzt forintról euróra, mint a steam tenné (pár forint különbség euronként)

Bár lehet, hogy Steamen lehet forintot is feltölteni akkor lényegtelen, mert nem történik pénzváltás.

Remélem segítettem :)

2015. nov. 8. 01:25
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ legközelebb már így csinálom :)
2015. nov. 8. 01:28
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
Igényelj a számlavezető bankodnál dombornyomott kártyát (pl. VISA vagy Master Card). 1-2 hét alatt megvan. Megkétszereződik ugyan a kártya éves díja, de legalább azt bárhol elfogadják.
2015. nov. 8. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:
+1 a dombornyomott kártyára, a paypalos fizetéssel csak a macera van(vagy folyamatosan tartasz rajta pénzt, vagy várnod kell az utalásra, nekem egyik megoldás sem szimpatikus).
2015. nov. 8. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!