Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayről rendelés kockázatos?

Hunorr kérdése:

Ebayről rendelés kockázatos?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szeretnék venni egy cipőt(Yeezy boost 750) amit csak ebayen lehet már kapni resellerektől viszont nem nagyon merek innen vásárolni, rendeltem már tokokat telefonra stb. egyszóval kisebb értékekben. Viszont ez nem kis értékű vásárlás lenne és olvastam pár helyen hogy a magyar posta lenyúlja a cuccokat. Ez igaz? Köszi előre is a választ!

2015. nov. 7. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
istenkém, nem kell fosni az ebayen való vásárlás miatt. megnézed hogy hogyan értékelik az eladót ha aránylag rendben van és nem mindenki anyázza akkor vedd meg. Viszont a gond a mérettel lesz leginkább. 2x vettem ruhát, mind a kétszer rossz méretet kaptam, aztán visszalett küldve a cucc.
2015. nov. 7. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát a méret az no para, rengeteg cipőm van (gyűjtőnek mondanám magam) US 8 1/2-et hordok ez pedig US 9es méret. Ruhadarabokkal macerásabb lenne hiszen szinte minden bolt máshogy méretez. Akkor is kockázatosnak tartom.
2015. nov. 7. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Itt is minden cipőhőz ruhához oda van írva,h milyen méretben kapható. jött már cipőm,ruhám ebayról gond nélül
2015. nov. 8. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. nov. 9. 21:01
 5/5 anonim válasza:

En autot vettem ebayen es azal os minden rendben volt.

De ezen kivul is gyakran hasznalom es 99%ban nincs gond.

2015. nov. 15. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!