Nem nyílik meg a chrome? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Windows 10-em van. Ma délután vettem észre, gondoltam, mire legközelebb bekapcsolom a gépet, talán magától megjavul, de nem.Az történik, hogy mikor rákattintok a chrome-ra, olyan, mintha elkezdené betölteni, de aztán semmi nem történik. Újraindítottam a gépet, ki is kapcsoltam, majd újra be, ugyanez. Eddig még egyszer sem csinálta ezt. Végül arra jutottam, hogy letörlöm, majd újra telepítem, de azt írja ki,hogy a művelet nem fejezhet be mert a fájl meg van nyitva a google chrome programban. Pedig nincs is! Egyszerűen nem értem. Valaki tud segíteni? És amennyire egyszerűen csak lehet, mert egyáltlán nem értek az számítástechnikához! Előre is köszönöm.2015. nov. 4. 20:07
1/3 A kérdező kommentje:
nagyszerű..pont, hogy várok itt a válaszra, egyszercsak a semmiből felbukkan a chrome, és megnyitja magát...azért ha valaki tud erre magyarázatot, elmondhatná, mert csak pislogok, hogy mi van. :)
2015. nov. 4. 20:16
2/3 márton22 válasza:
Nekem is Windows 10-em van és nekem is ez a problémám remélem tudnak segíteni.
3/3 anonim válasza:
Elvileg valami blokkolta, amit nemsokára letöröltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!