Hogyan tudok feltölteni a Youtube-ra zenés diavetítést?
Figyelt kérdés
Készítettem egy diavetítést (pontosabban csak egy kép van, ami alatt szól egy szám) és szeretném feltölteni a Youtube-ra. Az a gond, hogy a Power Point csak wav formátumú zenét enged, viszont így nem tudom feltölteni.
Hogyan kéne átalakítani, hiszen több ilyet is láttam már a Youtube-on. Előre is köszönöm a segítséget!
2010. márc. 18. 19:03
1/3 anonim válasza:
Fel kéne venni valamilyen programmal: CamStudio, Camtasia studió, Hypercam és az .avi videót feltölteni. Ne felejts el beállítani, hogy ne a mikrofonon vegyen fel, hanem a belső mikrofon (nem biztos hogy így mondják, arra gondolok, hogy azt vegye fel, ami a hangszóróból szól).
2/3 anonim válasza:
EM Free PowerPoint Video Converter V2.80 (Freeware)
Letöltés:
Könnyen használható, kiemelkedő minőségű program, gyorsan konvertál 2000-2003-2007 PowerPoint*
(*ppt, pps, pptx, ppsx fájlokat.)
AVI, WMV, MPG, bmp, mp3 formátumba.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2010. márc. 18. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!