Hogyan tudok a firefoxban törölni minden sütit NÉHÁNY KIVÉTELÉVEL?
Rendszeresen szeretném törölni az összes sütit, csak azokat nem, amik automatikus bejelentkezést tesznek lehetővé.
Magyarul: hogyan tudom beállítani, hogy néhány általam kiválasztott sütit mindenképpen megtartson a firefox akkor is ha rámegyek a minden süti törlésére?
Esetleg valamilyen add-on?
Két lehetőséged van:
-eleve kikapcsolod a cookie-k fogadását, kivételnek megadod azokat az oldalakat, amelyeknek a cookie-jait fogadni akarod (én így tennék a helyedben)
-letöltöd a ccleanert, kivételnek megadod a hasznos oldalakat, a többit meg kuka
Köszi a választ!
Azt hiszem kombinálni fogom a kettőt; megpróbálom törölni az összes jelenlegi cookiet a CCleaner-rel, azon a néhányon kívül ami kell, aztán meg beállítom a Firefoxban, hogy ne fogadja a cookiekat.
Mozilla Firefox menűje: Eszközök, Adatvédelem, Egyéni beállitásokat használ az előzményekhez. Sütik megtartása a Firefox bezárásáig. Sütik elfogadása webhelyekről, ami nem tetszik, itt letilthatod. Sütik megtekintése.Az Addonsról töltsd le az Adblock Plus reklámblokkolót. [link]
Letöltheted hozzá a szűrőket (román, német, orosz).
Ha mégis bejut valami káros süti (kis kockázatú nyomkövető), akkor az ingyenes A-Squared Free telepitése, lefuttatása megoldja a gondot. (Nem akad össze az állandó védelemmel, tud magyarul). [link]
Hű, köszi a részletes leírást! :)
Egyelőre kitöröltem minden fölösleges cookiet és letöltöttem a CookieSafe-et. Ezzel böngészés közben két gombnyomással tudom beállítani, ha egy oldalról mégis szeretném fogadni a cookiekat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!