Hogy lehet visszaállítani?
Figyelt kérdés
Facebookon valakinek letiltottam az üzeneteit,tehát nem tud üzenetet írni.
Ezt hogy lehet visszaállítani,hogy tudjon küldeni üzenetet?
FONTOS LENNE!!
Előre is köszönöm a segítséget!
2015. nov. 2. 10:11
1/6 anonim válasza:
ahol letiltottad ott katt. letiltott szemelyek vagy mi rakatintasz hogy letiltott szemelyek megtekintese es kattins ra hogy fel tudd oldani
2/6 anonim válasza:
belepsz ide: Adatvédelmi hivatkozások aztan hogyan allithatom le a zaklatokat majd a nev vagy email megadasa allat irja hogy Az összes letiltott felhasználó megtekintése rakatintasz es feloldod azt hiszem ra kell katintani a szemelyre vagy nem tudom. ja es ujra fel kell venni ismerosnek. ja az hogy Adatvédelmi hivatkozások az ertesitesek mellet van. 1 lakat es mellete 3 vonal.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem úgy,csak üzenetet nem tud nekem küldeni,szóval látja az adatlapomat,de azért koszi
2015. nov. 2. 12:04
4/6 anonim válasza:
de te is latod az ovet? mert ha nem probald meg amit ezelot irtam
5/6 anonim válasza:
ha igyse jo akkor nem tudok segiteni :(
6/6 A kérdező kommentje:
Igen látom,azért köszi :D
2015. nov. 2. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!