Zsomnitrix kérdése:
Hogyan csatlakoztassam a laptopot vezeték nélkül az internetet?
Figyelt kérdés
Véletlen letöröltem egy (Marvell Yukon) nevű programot és nem volt internet de vissza telepítettem de csak vezetékkel lehet csak internetezni. Hogyan lehetne vissza állítani?2015. nov. 1. 18:48
2/12 A kérdező kommentje:
Windows 7
2015. nov. 1. 19:07
3/12 A kérdező kommentje:
És az a baj hogy apám gépe és azért volam az ő gépén mert enyém szerelőnél van + ez a gép majdnem gamer pc de nem tudom annyira de intel core i3 processzor és nvidia geforce videókártyával
2015. nov. 1. 19:12
4/12 Gábor_79 válasza:
Ha a driver már megvan és települt is és a wifi eszközt érzékeli, akkor Vezérlőpult, majd hálózati és megosztási központ. Alsó szegmens, középen; új kapcsolat vagy hálózat beállítása. Innen a legfelső, csatlakozás az internethez, vezeték nélküli kapcsolat létrehozása stb. Szükséged lesz a wifi jelszavadra.
5/12 A kérdező kommentje:
nincs a wifi-hez jelszó
2015. nov. 1. 20:17
6/12 Gábor_79 válasza:
Az a jelszó kell, amivel minden eszközzel csatlakoztok a saját wifitekhez. Ennek híján nem tudod ellenőrizni, de el tudod indítani a szolgáltatást. Ha a képernyő jobb alsó sarkában ott vannak az elérhető wifi hálózatok, akkor majd mondod apádnak, hogy csak írja be a jelszavat. Ő csak tudja. Én sem tudom kitalálni.
7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs mert telefonról/táblagépről felmegyek wifi kapcsolódásra akkor nem írja ki hogy adjak jelszót és a mienk az nyilvános hálózat
2015. nov. 1. 20:46
8/12 Gábor_79 válasza:
Akkor egy gonddal kevesebb. Bár az eszközök megjegyzik az egyszer beírt jelszót.
De végül sikerült elindítanod a laptopon?
9/12 A kérdező kommentje:
Csak ha új hálózatot akarok csinálni akkor telefonos (PPPOWE) kb és valami IIP vagy valamivel lehet csinálni csak.És nemtudom melyik program drive lenne jó hogy vezeték nélküli legyen
2015. nov. 4. 20:38
10/12 Gábor_79 válasza:
Akkor írd le a laptop típusát, mert ezek szerint nem a wifi driverét szedted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!