Ncore seed kérdés?
Új accountomon direkt letölötöttem 3 legnagyobb leechű film torrentet, hogyha majd lejöttek, tudjam őket simán visszaseedelni arányjavítás stb miatt.
A torrenten van 18759seeder, 2847leecher
Viszont miután én letöltöttem, az utorrent 1 bytet nem seedelt eddig.
Az ncore aktivitás menüben a torrentek statusa "leech", pedig az utorrentben a seednél vannak.
Hol itt a gond?
kösz
Nincs már rég arány számolás az nCore-on, úgyhogy arányjavítás miatt felesleges bármit is letöltened. A szabály szerint vagy teljesen visszaosztod, vagy 48 órát seedeled, akkor tűnik el az aktivitás menüből és szűnik meg a seed kötelezettséged.
A kliens a legnagyobb sávszélességű peerekhez kapcsolódik először, hacsak nem vagy szerveres ilyen peer szám mellett nem sokat fogsz visszatölteni.
A torrent minden fájlját letöltötted? Akkor csinál ilyet ha mondjuk a filmet letöltöd, de a smaple-t kihagyod. a Kliensed seedet mutat, de az oldalon leecher vagy, mert nem töltötted le az egészet.
Kösz a választ!:)
Nem, mindegyik torrentből kihagytam a sample-t. Megpróbálom letölteni azt is akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!