Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez a 'megerosito kod' a...

Mi ez a 'megerosito kod' a Facebookon es kinek kuldenek ilyet?

Figyelt kérdés

Nagyanyam mobiljara, aki nincs az interneten, es nincs FB-fiokja, jott ez az sms:

"az on FB megerosito kodja ... ...(egy 6jegyu szam)"

Valaki visszaelt a nagymami telefonszamaval ? Vagy miert es ki kuld ilyen sms-t?

Szlovakul irodott az sms, mert itt lakunk,es a 'potvrdzovaci kod' kifejezest forditottam megerosito kod-nak.

2015. okt. 28. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
töröld magad
2015. okt. 28. 21:42
 2/5 anonim válasza:
Valaki a mamád telefonszámával irt vagy regisztrált ujra a facen.
2015. okt. 28. 21:45
 3/5 A kérdező kommentje:
hogyan lehetne kideriteni,ki volt az?
2015. okt. 28. 23:45
 4/5 anonim válasza:

Szia! Ez a megerősítő kód egy biztonsági funkció! Arra szolgál,hogy senki ne tudjon belépni a facebook fiókodba rajtad kívül! Mivel mamádnak nincs,ezért valószínű ,hogy valaki véletlenül elírta a telefonszámát mikor megadta a fiókjához és most nagyon megszívta,mert kizárta magát a profiljából,mivel a kód nélkül már nem tud belépni!

Senki nem élt vissza a telefonszámával,egyszerűen csak elütött egy számot a sajátjában,más is járt már így szerintem!

2015. okt. 30. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
en tudom mi ez. meglehet adni a telefonszamot es kuldenek egy megerosito kodot
2015. nov. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!