Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért zúg a telefon ha be van...

Mért zúg a telefon ha be van kötve az internet?

Figyelt kérdés

A haveromnál van egy t-home adsl 10 mbps internetje.

Volt nekik egy régi Belkin routerjuk és azt mondták, hogy folyton ledobálta őket a netről vagy volt olyan, hogy napokig nem is volt. Így vettek egy új routert. Egy asus dsl n10 router és egyben modem is. Úgy köttötem össze ahogy a leírásban volt. Aztán nekiálltam a beállításnak, feldobott egy olyan kérdést amiben nem voltam biztos: ez a kettő közül kellet választanom annew a vagy annew b. Gyorsan megnéztem a neten és ezt találtam: A legtöbb hazai DSL szolgáltató is AnneX B -t használ (pl. T-Home). (Ők is T-home-sok). Azután mindent felismert amit kellet magától. A beállítás után volt is net, minden megy rendesen, csak valamilyen okból zúg a telefon. És csak akkor amikor be van kapcsolva a router. Remélem tud valaki segíteni.

2015. okt. 28. 21:05
 1/2 CspCsj ***** válasza:
ADSL szűrő (spliter) van?
2015. okt. 29. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen.
2015. okt. 30. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!