Jézus szolgája kérdése:
Mért csinálja ezt a mozilla firefox?
Figyelt kérdés
gondol egyet és csak úgy magától nyit egy ujj lapot.
hol valami játék oldalt hol meg valami marhaságot.
reklám blokkoló van,próbáltam az alapértelmezett is vissza állítani de akkor sem jó.
valami ötlet?
2015. okt. 28. 15:17
1/4 anonim válasza:
vírus.. "online nod32" és "malwarebytes" esetleg "hitmanpro" ezeket lefuttatod valószínűleg megoldja(lehet hogy csak a csökkentett módban való futtatás lesz hatásos)
2/4 A kérdező kommentje:
ellenőriztem de nem talált vírust.
ha más megoldás nincs akkor ujjra rakom a gépet,bár nem szeretném ujjra rakni.
2015. okt. 28. 17:28
3/4 anonim válasza:
Ujjra ne is rakd, mert meglátszik a helye :)
Nem telepítettél fel valami okosságot amit a programok mellé szoktak csomagolni, mint mypcbackup, tuneup, stb?
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon sok gépet telepítettem már a sajátomat is egy jó párszor,és még nem volt vele gond.
ezzel a jelenséggel még csak most találkoztam,de már úgy kb 2 hónapja van ujjra rakva.
és a gond úgy 1-2 hete kezdődött.
win 10 van a gépen.
2015. okt. 28. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!