Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem állnak rendelkezése...

Nem állnak rendelkezése kapcsolatok. Miért nem?

Figyelt kérdés

ASUS N750J notebook újratelepített Windows 8/7 (64bit) operációs rendszerrel. Mindkét változatnál feltelepítettem a drivereket.

Atheros vezeték nélküli adapter telepítésekor a hibaüzenet: Lehet, hogy az eszköz nincs csatlakoztatva, vagy le lett választva a rendszerről. Csatlakoztassa most.

Mégis mit? Valamilyen drivert kihagytam?

NVIDIA driver telepítésekor: A grafikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert.

Windows 8 64bit-hez való drivereket szedtem le. Mi lehet a baj?

2015. okt. 27. 22:59
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

A wifi-nél esetlegesen a ki-be kapcsolás megoldhatja a dolgot (laptopokon álltalában FN+F2, de ezt azért laptopja is válogatja) az általad használt laptop tipusa és user's manuálja alapján ( [link] 62.-66. oldal : FN+F12 "Airplane mód"-ot ki kell kapcsolni, mert ha be van kapcsolva akkor a wifi nem üzemel.

Nvidia driver : Nem megfelelő driver-t szedtél le: [link] (két nvidia driver van fent - mindkettőt próbáltad ?)

A másik dolog meg : Ha a gyártó honlapjáról nem sikerül megfelelő driver-t letölteni akkor próbálkozz hardverazonositó alapján driver-t keresni : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Sok sikert.

üdv.

2015. okt. 28. 07:50
 2/4 A kérdező kommentje:

A WiFi-nél nem az a gond, hogy nincs bekapcsolva, mert Fn+F2-vel működik és világít is. Hiába kapcsolom be, ugyanúgy nincsenek kapcsolatok. A Wireless driver telepítésekor pedig ugyanazt írja ki:

Lehet, hogy az eszköz nincs csatlakoztatva, vagy le lett választva a rendszerről. Csatlakoztassa most.

Csatlakoztatni kéne a gépet a routerhez kábelen? (mert láttam olyan megoldást HP gépeken)

A videokártyához pedig letöltöttem az NVIDIA drivert, ami viszont neki kell, hogy fel lehessen telepíteni, az az Intel VGA driver, de annak a telepítésekor ezt írja:

Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek.

2015. okt. 28. 09:07
 3/4 coopper ***** válasza:

Wifi-hez nem kell kábeles kapcsolat. Vagy ez vagy az.

De az user's manuálja azt irja, hogy ha be van kapcsolva az "Airplane mód" akkor nem müködik a wifi. Azt kikapcsoltad FN+F12-vel és úgy is próbáltad ?

Az intel drivernél pediglen azt jelenti, hogy nem megfelelő operációs rendszerre töltötted le az intel drivert (pl. Win8-ra szeretnéd a win7-es intel drivert felrakni, stb)

Próbálkozz hardverazonositó alpján történő driverkeressésel (és esetlegesen ez wifi-re is vonatkozhat).

Sok sikert.

üdv.

2015. okt. 28. 09:26
 4/4 A kérdező kommentje:

A videokártya drivert, Intel és Nvidia-t is sikeresen telepítettem. Minden driver rajta van a gépen. Beleértve az is, hogy a billentyű világítson stb.

A gond még mindig a wifi driver. Előző Intel VGA drivert Windows 8.1-hez töltöttem le, ami ugye rossz volt. A Windows 8-ho letöltött a jó, és a wifi drivert is Windows 8-hoz töltöttem le a notebook oldaláról. Fn+F2-vel lehet be/kikapcsolni a wifit. Nincs repülőüzemmódban, világít. Mégis ezt írja ki. Mit tegyek?

2015. okt. 28. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!