Belassúl a net. Miért?
Figyelt kérdés
Van egy igen erős számítógépem. Ő egy bizonyos Tenda W311M Wireless N USB Adapterrel kapcsolódik az internetre ( routerre ). Ott van a gond hogy kb 5 percig tökéletesen ki tudom használni a 32 mb/s netemet ( 4 Mb/s letöltéssel ). De utána lecsökken 10-20 kb/s es LETÖLTÉSI sebességre. A játékokban a pingem felmegy 800 asra ( cs go ), és nem tudok netezni sem. Ez miért van ? A probléma akkor is fenn áll ha fél métere van az adapter a routertől. Régebben laptopon ez nem volt gond. Telefonon működik. Viszont. A kis adaptert a minap bevittem oda ahonnan vettem és ott teszteltük. Ott nem produkált problémát. Ötletek ? Vajon a router vagy az adapter a hibás ?2015. okt. 27. 18:11
1/1 anonim válasza:
A wifi adapter lehet a hibás. Sajnos eddigi tapasztalataim alapján NEM LÉTEZIK normálisan működő wifi adapter, egy idő játék után minddel laggolni kezd a net. Lanon lehet csak játszani.
A Tenda routerrel nincs baj nekünk 86Mbit-et átvisz ami nem semmi, csúcs tp-linkek tudnak csak ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!