Miért van az hogy minden oldalnál ezt irja ki a gép az oldal nem válaszol tölt a végtelenségig és soha nem tölt be?
Figyelt kérdés
a nap elején még semmilyen oldalt nem akart betölteni csak a facebookot semmi mást, aztán lefuttattam egy tisztito programot most már betölti a gyakorikérdéseket a googlet,azt hittem megjavult meg akartam nézni az emailjeimet gmailes vagyok és megint ezt csinálja nem tolti be, ez am egy laptop, windows 8.1 van rajta, korábban ilyet soha nem csinált, tegnap délután kezdte ezt az egészet, mi lehet a baj? Talán virus???2015. okt. 25. 15:51
2/3 anonim válasza:
víruskergető?
mikor volt teljes keresés-irtás elvégezve?
(Rendszer visszaállítás, a tegnap du. hibajelentkezés időpontja elé?)
3/3 A kérdező kommentje:
viruskeresés megvolt igy se jo, ez a rendszer visszaállitás csak ideiglenes megoldás lenne mert késöbb ugyis jelentkezne ez a probléma nem? van itt olyan lehetoség h windows 10 beszerzése, szerintetek ha azt rátelepiteném akkor megjavulna??
2015. okt. 25. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!