Hogyan kell eltüntetni a sweetim.com oldalt amikor állandóan ez jön be kezdőlapként?
Szervusztok!
Pár napja jött lett egy kis problémám, a neve Sweetim.com. Nekem ez a sweetim néhány napja jött elő és azóta állandóan bejön a Google mellett a kezdőlapon. Pedig csak a Google van beállítva. Már nagyon zavar, hogy nem tudom eltüntetni.
Az Explorer-en és Mozilla-n jön be, viszont a Chrome-on nem. A programok között sehol nem találom. A kezdőlap címét akárhányszor csak Google.hu-ra írom, kimegyek belőle és ha megint visszanézem már ott is van a sweetim.com. És persze megint bejön. Mi ez valójában???
És hogy lehetne eltüntetni?
Előre is köszönöm a segítségeket !!!
Köszi. Megtaláltam az Exploreren az "eszközök-bővítmények kezelése" részben. Azt írj ott, hogy ez az alapértelmezett böngészőm. Letiltottam de semmire sem mentem vele. Ugyanúgy ez jön be. Nem tudom kitörölni ott sem mivel hiába jelölöm be, az "Eltávolítás" gombot nem tudom használni.
A mozilla-n végre eltüntettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!