Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Xp-sp3 internetre? Tudom nem...

Xp-sp3 internetre? Tudom nem lesznek frissítések.

Figyelt kérdés

Használható-e valamennyire skype,, youtube-ra?

Sajnos kicsit lemaradtam sok mindenről.

Előre is köszi.

2015. okt. 21. 21:20
 1/7 anonim válasza:
asszony laposán xp van és mindenre használható skype, youtube, habár neki akad. (ócska régi laptop) nem hiszem hogy az op. rendszer hibája!! hozzátenném hogy, drivereket kin keservesen találtam hozzá mivel én driver geniust és hasonló dolgokat nem tudtam használni rajta. szal sok sikert! jóéjt!
2015. okt. 21. 21:28
 2/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Jó lesz az, arra amire használni szeretnéd.

Ha teszel rá egy jó viruskergetőt és ha router mögül használod akkor nagyon nagy baj nem adódhat belőle.

Illetve keress rá a neten arra az xp telepitőre ami minden frissitést tartalmaz 2014.04.18-ig.

Driverekhez : driverpack solution off line módban : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Sok sikert.

üdv.

2015. okt. 21. 21:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a korrekt válaszokat.
2015. okt. 22. 05:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyira gagyi a gép hogy xp kell rá? A win 8-nak minimális gépigénye van, nem lehet rápattintani? Ha meg tényleg katasztrófa, akkor is inkább linux.
2015. okt. 23. 20:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen gagyi,GA 8I848PM - alaplappal, 2,8Ghz Celeron proci.

Lehetetlen találni hozzá win7 drivert is.

Ezek után próbáljam szerintetek win8-al?

2015. okt. 23. 20:46
 6/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha megadod a hardverazonositókat (video, hang, hálózat, stb, stb.) akkor megnézem a driverpack_15_10.iso-jába, hogy mihez milyen driver van a csomagban.

Üdv.

2015. okt. 23. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó, köszi előbb összerakom újra a gépet, mert problémák akadtak a táppal.
2015. okt. 24. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!