Letiltott egy személy Facebook-on?
Elsőre 13-14 évesnek tűnhetek, de nem. 24 vagyok, és lehet gyerekes a kérdés, viszont én csak tudni szeretném, hogy mi a helyzet, mert nem vagyok jártas az e féle dolgokban.
Az egyik percben még megtaláltam őt a keresőben, a chat nevek között, stb. A következő percben meg már hiába írtam be a nevét a keresőbe, nem dobta ki. Rámentem közös ismerősöknél az "Ismerősök"-opcióra, de nem találtam meg ott se őt. Próbáltam az előzményekből megnyitni a profilját, de nem tudom. Azt írja a böngésző, hogy nem elérhető az oldal.
Az egészben az a fura, hogy még csak egy szót se beszéltünk, és még csak nem is tettem ellene semmit se :)
Ha semmit nem beszéltetek, akkor nem lehetett olyan nagy ismerősöd, és ezért törölt.
Az is lehet, hogy csak inaktiválta magát (én is szoktam néha)
Hogy átmenetileg nem lesz elérhető az adatlapja, senki nem tud neki írni.
A beállításoknál lehet inaktiválni.
Látom, te se tudsz róla, de akkor elmondom, hogy a Facebook-nak van súgórendszere. Akármilyen hihetetlen, minden kérdésedre megtalálod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!