Mi lehet a router IP címe? Vagy a gépem tárolja valahol a bejelentkezett WIFI helyek jelszavát?
Ahol most melózok van egy cégnek non-stop wifije aztán egyszer rácsatlakoztam azóta tárolja a jelszót automatikusan csatlakozik viszont nem tudom a jelszavát.
Próbáltam a 192.168.1.1-et illetve 1.2 ,és hasonlókat hogy megnézzem a routerbe de nem sikerült egyik se.
Vagy valamiben módon előlehet hozni windows 7 alól a wifi spotok jelszavait amikhez csatlakoztam?
Előre is kösz!
Ipconfiggal kiírta az alapértelmezett átjárót na most már ezt is tudom hogy leshetem meg a router ip címét.
Köszi szépen ment a zöldkéz.
admin/admin-t helyben hagyni egy public wifi vagy akár céges wifi esetén óriási hülyeség és veszélyes is. Aki a hálózatot építik és nem hülyék, azoknak az első mozdulat ezt módosítani.
A bejelentkezési adatot a wifi-re a számítógéped tárolja.
Persze van olyan, hogy a router tárolja, de az már más engedélyezési kategória, amit minden eszközre külön-külön kell manuálisan engedélyezni. (MAC cím alapú szűrés)
persze tisztában is vagyok vele csak általában hagyni szokták az admin/admint routernél de úgy látszik nekik normálisabb rendszer gazdájuk van
szerencsére nincs mac alapú szűrés ,mert akkor nem tudtam volna rácsatlakozni ,vagy nem lenne adatforgalmam
akkor rá googlézok hogyan tudom kinyerni a tárolt wifi jelszavakat a gépemből hátha jutok valamire ,köszi ment a pozitív
A WirelessKeyView listázza a gépedre mentett wifi jelszavakat:
köszi ment a zöld mindkettőtöknek.
tényleg elég vicces ,hogy három kattintásból megnézheted én meg azt hittem turkálhatok a registryben
na de hál istennek megoldódott a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!