Ki milyen VEZETÉKNÉLKÜLI internetet ajánl SZÁMÍTÓGÉPHEZ?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik, hogy 1 hónapon belül váltanom kell vezetékes internetről mobilinternetre költözés miatt... Emiatt kellene valami megoldás. 3G lefedettség van ott, ahová költözik mobiltelefonon, talán 4G is. Valami korlátlan kellene, vagy ha nem az, akkor valami olcsóbb... Egyáltalán azt se tudom, hogy mely szolgáltatóknál van ilyen lehetőség, ha lehet hűségnyilatkozat nélkül.2015. okt. 19. 18:49
1/4 anonim válasza:
Esetleg nézelődj a SZOLGÁLTATÓK honlapján a lehetőségekről. KORLÁTLANT nem fogsz találni. Nekem ANNO a Vodafone-nál volt mobilnetem, jó volt, úgy tudom van FELTÖLTŐS is.
2/4 anonim válasza:
Sok vidéki helyen van már mikrohullámú internetszolgáltatás. Korlátlan, és megfizethető, -jobban mint a mobilinternet.
Attól is függ hova költözöl?
3/4 anonim válasza:
Pl. Dominó kártyára valami kisebb mobilnet csomag és mellé a korlátlan böngészés opció 1890-ért.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi Zoli! Végre egy hasznos hozzászólás :)
Egyébként vezetékest is lehetne bekötni, ha a főbérlő hagyná, de nem hagyja...
2015. okt. 19. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!