Honnan tudok letölteni hack programokat?
Nekem iwiw-re kéne hack tehát, jelszófeltörő program, klánháborúra kéne jelszófeltörő program, és ikariamra kéne, egy "cheat" program, amivel meglehet formálni egy két dolgot, tehát mondjuk több nyersanyagot csinálni, egyszerre több épületet építeni(tudom, a kedves olvasó arra gondol, hogy erre van az ikariam plus de... nem..) .... Az iwiw, és klánháború nem nekem kell, a ikariam kell nekem.
Köszönöm a (normális) válaszokat:
X-ügynök
Online böngészős játékokra nincs csalás, különben már mindenki avval menne, ha meg mégis lenne egy bug, amit kihasználnak a csalások, azt hamar észrevennék a szerver rendszergazdái, és valószínűleg orvosolnák hamar, téged meg bannolnának.
IWIW-re sincs jelszófeltörő - magyarázat ugyanaz, mint az előbb.
Utolsó kommentezőnek!
Már ne is haragudj! Nem tudom milyen jogon, modasz te ilyeneket, mellesleg, honnan is alapoztad meg, hogy 10-12 éves vagyok?
És ha megértetted volna amit írtam, akkor a vissza maradott bátyámnak kell az iwiw feltörő. Egyébként meg, ugyan mit várok tőletek.. Elétek tesznek egy teljesen egyértelmű színt, és nem tudjátok megmondani milyen színű. Tehát, nem is tudjátok ilyen programok hon létét.. Inkább megbízok a youtube-ba, a google-ba és egyéb torrentes oldalakba.. És nem azért tettem ki, hogy itt trágárkodjatok, hanem hogy NORMÁLIS válaszokat kapjak, egy teljesen röpke kérdésre.. Ha akarok, akkor keresek, csak nektek úgy tűnik ekkora felfogásotok sincs... Aki a google-t ajánlotta, köszönöm, legalább ő nem ilyen paraszt.. Mit gondoltok, miért írtam a végére, hogy NORMÁLIS válaszokat!.
Hát nyugodtan megmondhatod a visszamaradott bátyádnak, hogy
csak úgy lehet feltörni az IWIW-et ha a faszára húz egy varjút és az elkárogja neki az összes jelszót.
Egyszerűbb megoldás (a varjút nehéz elfogni): oda mész az illetőhöz, vigyorogsz neki mint a tejbetök, majd jól megbikázod a gyomorszáját, ha ez nem elég akkor tökön rúgod az illetőt, és amíg a fájdalomtól fetreng megkérded tőle a jelszavat.
De vétek itt megállni, mert ez szinte mindennel működik: MSN, hitelkártya, netes játékok, gépének a kódja... stb.
Ha meg nő az illető szégyeld magad, hogy ilyenekker akarod szopatni.
Olyan nincs hogy feltörö hack. A hack(er) programok azok a gépen alapból megtalálhatók, mert aki hacker annak nem kell más, aki meg trójait használ, vírust használ...stb az nem hacker, hanem cracker, és előbb lesz ő maga vírusos.
Vissza térve a témához: Klánháború, ikariam, grepolis és bármilyen text based alapú játékot mondasz csak egyféle képpen csalhatsz benne: feltöröd a szervert, de ha egy szervert tudnál törni onnantól nem játszanál ilyen csicska játékokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!