Miért nem indul a torrent?
Ha itthon vagyok (T-home net) nem indulnak el a letöltések, folyamatosan csak annyit ír ki "peerek keresése". Próbálkoztam más torrent klienssel (most uTorrent) de nem lett eredmény. Nagyon ritkán elindul, teljesen változó, tracker és időpont függvénye. Lehet ennek köze a szolgáltatóhoz és ha igen, lehet vele valamit csinálni? (csak azért gyanakszom rá, mert amikor nem itthon vagyok gond nélkül megy minden).
(titkosítás engedélyezve van a kliensben)
Nem hiszem hogy szolgáltató lenne, nekem is t-home van.
Próbáld meg hogy engedélyezed az utorrentben az UPnP -t, illetve pipáld ki hogy adja hozzá a programot a win tűzfalhoz. Esetleg ha egyéb tűzfalt is használsz, ott is engedélyezni kell.
Routert kaptál a t-home-tól vagy sima modemet?
Hálózati teszt mit mutat az utorrentben?
Nézd meg hogy a routeren is engedélyezve van-e az UPnP, ha van benne tűzfal állítsd low-ra, de első körben megpróbálhatod kikapcsolva is.
Állíts fixen egy 60000 feletti portszámot az utorrentben. Nyomogasd addig a gombot, amíg egy ilyen értéket nem kapsz. Kapcsold ki, hogy minden indításnál új portot adjon. Pipáld ki a Nat-pmp portot is. Engedélyezd a protokol titkosítást.
Végső soron marad a fix port megnyitása (portforward) a routerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!