Viber láthatóség?
Figyelt kérdés
Ma letöltöttem a Viber-t a telefonomra. Azt szeretném kérdezni, hogy itt nincs olyan, mint a Skype-nál, hogy látom, aktív-e? Zöld karika, vagy valami, nem jelzi? Mert nekem, csak a lila Viber jel jelenik meg mindenkinél, és csak akkor látom, hogy aktív, amikor rámegyek a nevére.
Másik kérdésem, hogy ha rámegyek a nevére, de nem kezdeményezek hívást, sem üzenetet, akkor az nála nem jelenik meg ugye? Hogy "megnéztem"?
Harmadik kédésem, hogy ha valaki leblokkol, akkor megszűnök a címlistájából is? Vagy látja a profilképemet azért, csak nem tudunk üzit váltani?
Köszönöm a segítséget. :)
2015. okt. 16. 15:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!