Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Rendeltem az Ebayről egy...

Rendeltem az Ebayről egy telfont, viszont rossz volt, és most az eladó nem akarja megtéríteni az árát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval rendeltem egy telefont, és mikor beakartam kapcsolni, még csak be sem kapcsolt. Egyből felvettem a kapcsolatot az eladóval, és azt mondta, hogy juttassam neki vissza a telefont, meg küldjem el neki a számlát, hogy mennyit fizettem a postán a feladásért és mindent megtérít nekem. Mivel 18 ezer Ft vámot kellett rá fizetnem, megkérdeztem, hogy azt is megtéríti-e és azt mondta igen. Beszkenneltem neki minden papírt, amiken rajta voltak az összegek és azt mondta, amint megérkezik a telefon "full refund"-ot ad nekem. Ennek 2 hónapja már. Többször is írtam neki, van hogy válaszol, van hogy nem. Már régen kérte tőlem, hogy paypal-on keresztül küldjek neki egy "pénz kérést" azzal az összeggel, amivel tartozik nekem. De csak nem akar megérkezni a pénz. Azóta ha írok neki, nem válaszol. Mit csináljak? Írjak az Ebay vezetőségének? Hogy tudom rábírni, hogy adja meg a pénzt?
2015. okt. 13. 14:39
 1/4 Glóriaszany válasza:
100%
Írd meg neki hogy ügyet fogsz nyitnI az Ebay-en. Vagy egyből nyiss ügyet. Az ügy, ( case ) nyitástól retteg minden eladó, mert 90 %ban ők veszítenek.
2015. okt. 13. 19:42
 2/4 anonim válasza:
Engem szerintem most vágtak át az ebay-en. Az ügyet nem tudom elinditani sem!
2015. okt. 14. 19:24
 3/4 anonim válasza:
Ne haragudj az off-ért, de majd leírnád ide, hogy mi lett az ügy vége?
2015. okt. 14. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

azonnal nyitnod kell egy ugyet,

2 honapja? uuu, az gaz

nyitsz ugyet es minden kommunikaciodat az eladoval tovabbitsd az ebaynek, de probalkozhatsz a Paypalnal is

Es tanuld meg a lecket, telefont SOHA nem veszunk eBayen, foleg nem olyan orszagbol ahonnan a magyar hatosag meg jol meg is vamol erte...

Ha en lennek az elado helyeben, ba$znek kifizetni a vamot, ugyanis az MINDIG a vasarlo kotelessege, eladoknak ahhoz semmi koze.

En is adtam mar el USAbol Canadaba ekszert es lattam hogy a vasarlom milyen sokat fizetett vamra, de engem az hol erdekel? Ha a termekem hibas, akkor visszakapja a termek arat, de a vamot, amit a sajat orszaganak fizet, azt nehogymar en aljam... de neeeem??

2015. okt. 15. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!