Mi lehet az oka, hogy most dél körül belassult nálam ez az oldal, pedig az internetemmel semmi baj nincs?
Figyelt kérdés
Minden más oldal tökéletesen betölt, de a Gyakorikérdések valamiért belassult, minden oldal rajta nehezen töltött be. És mivel semmi ilyesmi kérdést nem találtam, valószínűleg csak nálam volt ez2015. okt. 13. 12:03
1/5 anonim válasza:
Azért lassulhat be mert dél körül az emberek ránéznek a kérdéseikre ebédidőben és megugrik az adatforgalom. Ez lassíthatja a szervert ami lassabb betöltést okoz.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem szokott ilyent csinálni a másik meg hogy csak nálam van ez
2015. okt. 13. 12:38
3/5 szántóvető válasza:
nálam is ez van,baromi lassú valamiért.
4/5 anonim válasza:
Nálam is ilyen. Csak amíg megírtam ezt a választ 3 hibaüzenetet kaptam.
Netem jó.
5/5 anonim válasza:
xDDD Nekem, amikor elszáll a router, akkor csak a youtube és a gyk jön be, semmi más xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!