Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Konzolvilág rendelés?

Hunorr kérdése:

Konzolvilág rendelés?

Figyelt kérdés
Rendeltem konzolvilágtól egy xbox kontrollert pc-hez. Kaptam egyből megrendelésnél egy e-mailt de semmi visszaigazoló link nem volt benne. Aztán nem rég kaptam egy sms-t hogy vissza kéne igazolni a megrendelést és sehol sem találok olyan linket az e-mailon belül...írtam nekik de még nem választoltak.

2015. okt. 12. 20:17
 1/2 haggaimester válasza:
Esetleg keresd a Spam- ok között mert lehet,hogy odakerült a beérkező levelek mappa helyett :)
2015. okt. 12. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Van telefonszámuk is, ott talán gyorsabban megoldják a problémát. Mondjuk nem tudom milyen visszaigazolásról van szó, én szintén ugyanezt rendeltem, és az automata válaszlevél után a következő már a csomag feladásáról szólt, az egész történetben élő emberrel csak a futár személyében találkoztam.
2015. okt. 13. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!