Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg így van? Esetleg...

Tényleg így van? Esetleg tapasztalat?

Figyelt kérdés
Van ez az oldal [link] , itt a saját gépeden levő tárhelyedet tudod bérbe adni ennek a cégnek. Tényleg lehet hogy ennyit fizetnek érte? Működhet?

2015. okt. 12. 15:03
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Én is csak kíváncsiságból írtam neki :D
2015. okt. 13. 16:17
 12/51 anonim ***** válasza:
5%
Én benne vagyok a rendszerben, ha nem csak félinformációkra vagy kíváncsi, kérdezz nyugodtan!
2015. nov. 9. 23:25
 13/51 anonim válasza:

Szia!

Leirnád nekem a tapasztalataidat? Köszi előre is.:)

2016. jan. 19. 20:52
 14/51 anonim válasza:
49%

Nos. Bizonyosan nagyon nehéz ilyenkor a földön maradni, és több realitást belevinni, mint képzelgést.

A csábító összegek, megtérülések, százalékok és hozzá a siker olyan, mint egy mézes mázas hamm egyél meg sütemény.

A 2 Dolog:

Nincsenek olyan gazdasági modellek, amik amik mind a két szempontnak megfelelnének.

Az első szempont: Az egyszerű tőke nélküli ember is üzleti vállalkozásba kezdhet vele,és relatíve nem kell semmit sem csinálnia és

A második óriási haszonkulccsal dolgozik.

Amennyiben ilyet találsz az bizonyos, hogy olyan formában működik, aminek kevés nyertese és nagyon sok vesztese van.

Minden más lehetőség amit ezen kívül találsz csak elmeszülemény.

Ne hidd el. Menj próbáld ki.

Több olyan embert ismerek közvetlenül akik ilyen rendszerekkel nagyon sok pénzt veszítettek.

Milliókat.

2016. jan. 26. 10:31
 15/51 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen egyetértek veled.

Próba nélkül rámondani valamire, hogy rossz, átverés, az nem hiteles.

Mivel itt nem kell milliókat kockáztatni, a legkisebb csomag kb.38 000 Ft-ba kerül,/ egy havi cigi ára/, és azt is vissza lehet kérni két héten belül, szerintem ennyi kockázatot megér, mert mi van akkor, ha tényleg működik? Ha nem, akkor sem bukok semmit, ha igen, sokat nyerhetek.

Ha valaki ennyit sem mer bevállalni, az nem jó üzletember.

De azért, hogy a lelkét megnyugtassa, sokan csak gyalázzák, anélkül, hogy bevállalnák ezt a minimális összeget. Megmagyarázzák, miért nem próbálják ki, hivatkoznak mindenre, amit összeollóznak a neten, ahelyett, hogy kipróbálnák. Kényelmesebb a fotelből gyalázkodni, mint tényleg felkelni és kimozdulni a kényelmi zónából.

2016. jan. 26. 11:07
 16/51 anonim ***** válasza:
73%
Beléptem a rendszerbe,kipróbálás véget meg kiváncsiság miatt , kezdő összeggel 2 hónapig kaptam kifizetést de utána semmi pedig 15 -24 órát megy a gép, én személy szerint nem ajánlom senkinek
2016. jan. 29. 22:47
 17/51 anonim ***** válasza:
3%
Kamu.
2016. jan. 31. 22:51
 18/51 anonim ***** válasza:
85%

Azért bocsánat de 40k-t kidobni a semmire enyhe luxus.

Nem kell hajtogajtogatni, h minden MLM rendszer rosz, mert hazugság lenne ezt mondani hogy egy sincs. De ha picit átgondolod a "cég" működését, és hogy miből lesz neki a nyeresége, akkor tudhatod hogy átverés-e avagy sem.

Alapból fura az egész dolog, ennyi pénzt kiadnia a cégnek hogy kapjon egy instabil hostot? Ha csak 10 óra a "kötelező" akkor 3 embernek kell ugyanazt az adatot tárolnia ideális esetben, viszont ha ezek fedik egymást azaz jóska, gyuri meg marcsi 1 óra eltérésekkel kezdik az idejüket (azaz a 10 órát) akkor marad még 11 óra.

Nem kell ehhez oldalakról adatot vadászni, alapból az elvvel van a baj.

Oké oké, azért az elég gáz lenne egy csomó pénzt fizetni azért, hogy egyszer csak ne legyen elérhető az online tárhelyed 0-24-be. Tehát kb 100 helyen kéne minimum tárolni ugyan azt az adatot egyszerre. Azért 2000 $ mondjuk naponta 350 G ért elég sok lenne. És még így se biztos hogy 0-24 be elérhető. Gondoljatok mondjuk arra mintha ez egy torrent oldal lenne. Csak itt nem letöltöd, hanem böngészed vagy 1-1 fájlt áthelyezed a gépedre, magyarul letöltöd. Az nCore-on most az oldal szerint a 207GB-s Breaking Bad s1-5 öt.40 ember seedeli azaz 40 embertől tudja azt az adatot beszerezni egyszerre. De ez a 40 ember mindig más és más.

Ugyanakkor ehhez képest a szolgáltatás összege "olcsó". Nem fedezi ezt a költséget.

Egy havi pénzből már egy kisebb szervert felhúzol és ha azt mondod h attól biztonságos, mert sok helyre van elrejtve az adatod és így nem lehet csak úgy megtámadni.Akkor ebből a hatalmas összegből minden országba 4-5 100TB-s kis szervert hozol létre. És az utána lévő hónapokban a töredékéből fenntartod.

Ha én ilyen alapú dolgot hoznék létre,akkor nem lenne 10 óra meghatározva, hanem szimplán órába kapnád a pénzt és 500Gb esetén kapnál 5 max 20 Ft-ot óránként. Kb fedezi az áramszámládat, tehát ha mondjuk filmet nézel, akkor az alatt megy és tulajdonképpen nem fizettél az áramért.

Konklúzió: Jelenleg "tagsági díj" befizetése nélkül nem kicsit veszteséges lenne a cég. Főleg h sehol se hirdeti magát "rendesen". Magyarul az Audi mint tárhely igénybe vevő soha az életbe nem fogja megtalálni. És arról még nem beszéltünk hogy 20TB ért(ami egy nagy cégnél nem sok) fizetne 40 millió Ft-t? Azért az se semmi összeg.

Sztem ettől kezdve kijelenthetem h a cég maximum lehúz. Aki az ellenkezőjét állítja az kérem magyarázza el hogy biztosít a cég 350Gb-t 2700$-ért amikor annak a 100 embernek a havi "bére" a többszöröse.

2016. ápr. 3. 19:38
 19/51 anonim ***** válasza:
0%

Ezek nem tények, csak a saját véleményed.

Szerintem nincs igazad, de mindenkinek megvan a joga, hogy saját véleménye legyen. Legfeljebb nem foglalkozik ezzel az üzlettel.

Miért luxus kidobott pénz?

Ha lefuttatod a napi 10 órát, már öt hónap alatt visszakapod.Utána már nyereség.Pont itt van a bökkenő, ha a cég csak a tagdíjak lehúzásából élne, nem járna jól, mert öt hónap után minden belépőnek vissza kell adnia a belépő díját, tehát ha csak öt hónapig nincs uj belépő, már bukik az egész rendszer.

Valahonnan máshonnan is kell bevételt generálni.

2016. ápr. 4. 10:59
 20/51 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem vélemény kérdése ez tény. Ha nincs host online akkor nem férsz hozzá az adatodhoz. Nevezheted ezt kulcsfájlnak vagy mariska kulcsának akkor se fogsz hozzáférni.

Jah bebukik, ha kifizetik. Lehet hogy valakinek tényleg kifizetik mert behozott annyi embert alá azzal hogy ,,hú pénzt kapok azért mert megy a gépem'' címszóval h megszánnak, az ismerősöd nem hoz be senkit aztán 2-4 hónap után miután vett jobb csomagot azután eltűnnek.

Valahol írtad hogy kockázat nélkül nincs nyereség meg hogy miért luxus kidobni ezért 40k-t hát elmondom neked.

Felteszem, hogy tőzsdézni akarok(mert hasonló képen működik végül is) akkor ott tényleg igaz ez. Tudom hogy mire számíthatok, ha értek hozzá akkor a tőzsde íratlan "szabályait" is megtanulom és termelhetek nyereséget.

De ott minden nap többször figyelnem kell rá és előre kell gondolkodnom és abban az esetben megy.

Viszont itt minden a homályban van, ami alapból gyanakvásra készteti az embert. Repked 2 méterrel a levegő fölött minden.

Na meg mondjon nekem valaki olyan munkát ami 0 energia befektetéssel átlagos embernél is pénzt termel.

Nekem az az érzésem hogy te vagy ez a nagyon okos Dobra Tamás...

Már csak azért is, mert ki nézegeti ezeket a topic-okat folyamatosan és mindig mindenhol azt állítja h ez az új bankrobbantás?

Ami jól működik ott is van negatív vélemény, de legalább ugyanennyi pozitív is van.

2016. ápr. 4. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!